febrero 7, 2018

Ser BlackSheep

©Lino da Silva

Vols ser un dels nostres? t’agradaria formar part de la nostra associació?

 

Si t’agrada l’aviació, la fotografia i vols formar part d’un grup d’amics amb interessos comuns, aquesta és la teva associació.

Com a soci BlackSheep tindràs accés a cursos de fotografia i edició, esdeveniments, sortides a altres aeroports, visites a centres d’interès aeronàutic, podràs assistir a xerrades, concursos, participar amb les teves fotografies en exposicions i molt mes.

Si ets un boix/a de l’aviació aquest és el teu lloc, ets un BlackSheep.

Per sol·licitar la teva alta de soci, envia emplenat aquest formulari al correu contact@blacksheep-spotters.com i et detallarem els passos a seguir una vegada aprovada la teva sol·licitud.

¿Quieres ser uno de los nuestros? ¿te gustaría formar parte de nuestra asociación?

 

Si te gusta la aviación, la fotografía y quieres formar parte de un grupo de amigos con intereses comunes, esta es tu asociación.

Como socio BlackSheep tendrás acceso a cursos de fotografía y edición, eventos, salidas a otros aeropuertos, visitas a centros de interés aeronáutico, podrás asistir a charlas, concursos, participar con tus fotografías en exposiciones y mucho mas.

Si eres un loc@ de la aviación este es tu sitio, eres un BlackSheep.

Para solicitar tu alta de socio, envía rellenado este formulario al correo contact@blacksheep-spotters.com y te detallaremos los pasos a seguir una vez aprobada tu solicitud.

Solicitud Alta